Våra tjänster

Vi hjälper dig med allt inom redovisning, bokföring, rådgivning & lönehantering.

Redovisning

Redovisningen kan skötas på traditionellt vis med papper och pärmar eller digitalt. Vi har webbaserade lösningar och kan arbeta med digital redovisning i ex. Visma eller Fortnox Vi utför allt från bokföring till avancerad bokslutsplanering. Självklart hjälper vi även till med att upprätta din inkomstdeklaration.

Rådgivning

Professionell rådgivning är viktigt för alla våra kunder. Vi är en lokal byrå som finns nära till hands och vi är behjälpliga med kunskaper och råd för er verksamhet. Sedan start 1994 har vi arbetat i de flesta förekommande branscher och kan därför ge dig goda råd.

Starta eget

Går du i tankar att starta företag? Kom in till oss så hjälper vi dig utveckla din företagsidé. Vi hjälper även till med bankkontakter och underlag inför ditt bankbesök. När du startar ditt företag är vi med från början och ger dig bästa tänkbara förutsättningar för din affärsidé.

Revision

Letar ni efter en revisionsbyrå i Sunne eller Torsby som kan hjälpa er med revision? I vårt kontaktnät finns flera godkända och auktoriserade revisorer vi kan rekommendera. Är du i behov av våra tjänster?